Zomer op vakantiepark van Limburg

Ga deze zomer heerlijk genieten van een super vakantie op het allermooiste vakantiepark van Limburg. Over welk vakantiepark hebben wij het nu? We hebben het natuurlijk over Recreatiepark de Leistert in Limburg. Dit park heeft diverse verblijfsmogelijkheden, wat dacht u van prachtige luxe bungalows aangelegd op fraai aangelegde tuinen. Ook is hier een 5-sterren camping te vinden waar u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vakantie met uw familie, uw partner, beste vrienden of gewoon alleen. U komt hier op dit park geheel tot rust! Tevens is er hier ook genoeg leuks te beleven. Het hele park heeft geweldige faciliteiten. 

Vermaak voor iedereen

Op Recreatiepark de Leistert is er werkelijk waar vermaak voor iedereen; van jong tot oud. Ga bijvoorbeeld de wijde omgeving in. Wat dacht u van een dagje dierentuin bij GaiaZoo? Of ga naar Toverland voor spanning en sensatie. Of genieten van prachtige natuur in drie Nationale Natuurparken! Maar ook op het park heeft u genoeg te doen. Ga bijvoorbeeld lekker zwemmen in het subtropische zwemparadijs.

Boek uw plekje

Om een plekje te boeken verwijzen wij u graag door naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wees er echter snel bij, want de zomer staat voor de deur!

Reacties zijn gesloten.