Werken aan je relatie

Een relatie hebben is leuk en liefde is iets waar mensen gelukkig van worden. Maar soms gaat het mis in een relatie, het is allemaal niet leuk meer en je denkt aan uit elkaar gaan. Stel jezelf dan de vraag: “Heb ik echt alles gedaan wat ik kan doen om deze relatie te redden?”. Vaak is het antwoord nee. Wanneer de toekomst er even niet meer zo rooskleurig uit ziet, denk dan aan een relatieweekend van Good Spirit. Het is misschien wel je laatste kans om je relatie te redden.

Relatieweekend

Een relatieweekend van Good Spirit houdt in dat je gedurende drie dagen samen met je partner in een hotel verblijft. Tijdens deze drie-daagse staan jij en je partner onder intensieve begeleiding van twee relatietherapeuten. Iedere dag vinden er verschillende sessies plaats, opgesplitst in activiteiten, gesprekken en opdrachten. Deze voeren jullie soms samen uit, maar ook individueel. Het uiteindelijke doel is om weer terug te halen waarom jullie ooit voor elkaar hebben gekozen. Het feit dat jullie tijd en geld insteken in een relatieweekend zegt genoeg over jullie relatie; dit is nog niet het einde.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-134 62 348. Voor meer informatie over relatietherapie klik je op deze link.

Reacties zijn gesloten.