Wat te doen met pensioen?

Gaat u binnenkort met pensioen? Dan kan het heel goed zijn dat u geen idee heeft wat u hiermee moet doen en hoe u dit moet aanpakken. Gelukkig is er dan speciaal voor u een training die u kunt volgen. Dan hoeft u deze levensfase niet zonder de juiste begeleiding te beginnen. U krijgt onder andere hulp bij uw financi├źn en bij het vullen van uw tijd. U volgt deze cursus bij De Essenburgh. Want: wat te doen met pensioen?

Over de Essenburgh

U kunt bij kasteel de Essenburgh verschillende cursussen volgen. Deze zijn allemaal gericht op het krijgen van meer veerkracht en een gezonde levensstijl. Dit is zeer belangrijk als u aan een belangrijke nieuwe levensfase begint, zoals bijvoorbeeld uw pensioen. De werknemers van de Essenburgh zijn trainers en coachen met veel kennis en ervaring. Zij zorgen voor een zet in de groede richting wanneer u aan een nieuwe levensface begint. Kies uit verschillende trainingen. Deze verschillen qua onderwerp, duur en plaats. Maaltijden en dergelijke horen erbij, u wordt fantastisch ontvangen.

Interesse?

Als u interesse heeft in het volgen van een cursus pensioen van de Essenburgh, ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie over het bedrijf en alle trainingen en u kunt direct in contact komen voor vragen, opmerkingen en afspraken.

Reacties zijn gesloten.