Voor een Bellfires Vertical Bell gashaard moet u bij Haardenexpert zijn!

Bent u op zoek naar een Bellfires Vertical Bell gashaard? Zoek dan niet verder! U bent bij Haardenexpert aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment aan Bellfires Vertical Bell gashaarden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

De Bellfires Vertical Bell gashaard

Onze Haardenexpert Raymond Dijkgraaf weet alles van de Bellfires Vertical Bell gashaard. Bellfires is een prachtige mooie staande gashaard. Dit is een mooi slank en makkelijk in te bouwen haard. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Bellfires Vertical Bell Small 3? Dit is een gashaard met een ruitbreedte van 53,4 cm. Het vermogen is 6 kW. Voor het gehele assortiment aan Bellfires Vertical Bell gashaarden kunt u terecht op onze website.

Alle informatie vindt u online

Voor alle informatie over Bellfires Vertical Bell en Haardenexpert kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar en per mail. Tevens kunt u ook bij ons langskomen. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom. U een mooie haard bezorgen is onze passie en ons doel!

Reacties zijn gesloten.