Viridus brengt ecologisch advies uit

Bureau Viridus is een ecologisch adviesbureau wat je kan vragen om ecologisch advies uit te brengen over een bepaald gebied. Dit kan van belang zijn als je bijvoorbeeld bouwplannen hebt of als je gewoon benieuwd bent naar wat er bij jou in de omgeving zoal groeit en bloeit. Het is een bureau wat op een professionele wijze te werk gaat en dus zoveel mogelijk een goed en gedegen advies streeft uit te brengen.

Hoe werken ze precies?

Om het complete plaatje te kunnen geven van zowel flora als fauna in een bepaalde omgeving worden onder andere camera’s in het gebied geplaatst om te kunnen zien welke dieren er zoal leven. Ook kunt u hen vragen om een beheerplan om te stellen zodat u weet hoe u het beste met een gebied en alles wat er leeft om kunt gaan.

Wilt u meer weten over Bureau Viridus?

Neem contact op via de website. Hierop staat alles beschreven over hun manier van werken. Ook kan je lezen over wat de mogelijkheden zijn en waarvoor je hen kan vragen een onderzoek  te doen. Je kan er ook voorgaande onderzoeken vinden om een beeld te krijgen van hoe het onderzoek eruit ziet. Voor een bezoek aan de website klik je hier.

Reacties zijn gesloten.