Verblijven in een safaritent in Nederland

Staat een nachtje in een safaritent ook op jouw bucket list? Dan kan je nog wel eens geluk hebben. Je hoeft hiervoor niet er se naar Afrika te gaan, maar dit kan ook gewoon in Nederland. Wanneer je een safaritent in Nederland boekt, kun je genieten van een speciale ervaring. Erg leuk voor de kinderen, maar ook voor jou als ouder een onvergetelijke ervaring. ’s Morgens de safaritent open maken en uitkijken over het water terwijl je heerlijk aan je ontbijt zit, dat wil toch iedereen? Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie.

Een nacht in de safaritent

Deze safaritent bevindt zich op recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Hier kunt u niet alleen genieten van de safaritent, maar ook genieten van alle andere activiteiten en mogelijkheden van de camping. Zo kun je bijvoorbeeld een dag genieten in het binnenzwembad, maar ook crossen, spelletjes spelen of je gaat helemaal op de creatieve tour. Een week is bijna te kort voor dit park. Oudere kinderen gaan lekker chillen in de hang out, terwijl jij heerlijk een boek kunt lezen of kunt borrelen op de camping. Klinkt goed, nietwaar?

Verschillende opties

De safaritent staat al helemaal voor je klaar bij aankomst. Het voordeel hiervan is dat je ook niet zo veel hoeft in te pakken. Alleen je kleren en wat spelletjes is voldoende. De supermarkt is namelijk op het terrein, dus je kunt alles daar kopen. Geen zin om te koken? Dan kun je ook gewoon gaan eten bij een van de horecagelegenheden op het park. Benieuwd naar de camping? Bezoek dan vast de website voor een virtuele tour. Ook kun je op deze manier vast een beetje sfeer proeven.

Reacties zijn gesloten.