Verblijf op een bungalowpark in Limburg

Recreatiepark> De Leistert is vaker uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. De Leistert in Limburg staat namelijk bekend als camping met zeer bijzondere en luxe bungalows. Bij dit bungalowpark in Limburgzijn er plekken beschikbaar voor gezinnen. Hier kun je met jong en oud gezellig in verblijven. Waar verblijf jij graag in? Maak een keuze op de website.

Wat is er te doen?

Er is een ruim aanbod aan faciliteiten op deze camping. Is het een dag niet zo’n mooi weer? Dan kun je lekker zwemmen in het subtropisch zwembad. Liever iets anders doen dan zwemmen? Ga bijvoorbeeld bowlen. Wanneer het wel mooi weer is, kun je ook op het strandje zonnen. Wat betreft het avondeten kun je heerlijk dineren op de camping, maar je kunt natuurlijk ook gewoon boodschappen doen bij de supermarkt en zelf een heerlijke maaltijd bereiden. Je hoeft ook niet veel kleren mee te nemen, want je kunt gewoon een was draaien op het park.

Online reserveren

Ook in de omgeving is genoeg te doen. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Ga bijvoorbeeld lekker fietsen of wandelen in de omgeving. Er zijn verschillende wegen die naar musea leiden zodat je ook daar een bezoekje aan kunt brengen. Wil je nog meer weten over de plekken, de omgeving of over de overige mogelijkheden? Bel gerust even op en zij kunnen je gewoon meer informatie bieden.

Reacties zijn gesloten.