Veilen bij NBD Auctions

Veilingen bestaan al eeuwen lang. Het is een manier van verkopen waarbij het publiek zelf bepaalt hoeveel men voor het product wil betalen. Er is onderlinge concurrentie, aangezien de persoon die het hoogste unieke bod plaatst de veiling wint. Vroeger vonden er veel veilingen plaats en werden er producten als vis, groente en bloemen geveild. Momenteel zijn er minder veilingen en gaat dit meer over luxere producten zoals kunst en auto’s. Een ander verschil is dat er momenteel ook veilingen online plaatsvinden, bijvoorbeeld bij NBD Auctions.

Hoe werkt het

Op de website van NBD Auctions kunt u het gehele assortiment vinden. U kunt hierbij denken aan sanitair, spraytan producten, sauna’s en auto’s. U kunt op al deze luxe producten bieden wanneer, waar en hoeveel u wilt. Het hoogste unieke bod wint. U kunt dit gemakkelijk doen door een account aan te maken. Zodra u een account aangemaakt heeft kunt u ook uw eigen producten aanbieden, zodat andere mensen op uw producten kunnen bieden.

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u op de website kijken. Ook voor het aanmaken van een account bent u daar aan het juiste adres. Als u nog vragen of opmerking heeft kunt u de contactgegevens en het contactformulier op de website vinden.

Reacties zijn gesloten.