Vaccinaties nodig voor vakantie naar Dominicaanse Republiek

Als u binnenkort op vakantie gaat naar de Dominicaanse Republiek denkt u vast aan de prachtige stranden, de indrukwekkende stuwmeren, de uitgestrekte natuurparken en de hoge bergen. U zult op dit prachtige deel van het eiland een heerlijke ontspannen vakantie hebben. Helaas moet u ook aan risico’s denken en niet alleen aan de positieve kanten van de vakantie. U heeft vaccinaties nodig voor vakantie naar Dominicaanse Republiek.

De nodige inentingen

Als u op vakantie gaat naar de Dominicaanse Republiek worden er verschillende vaccinaties nodig. U kunt op thuisvaccinaties.nl precies vinden welke dit zijn. We zullen ze hier kort bespreken. Ten eerste wordt een inenting aangeraden die een combinatie inenting worden genoemd. Dit is een inenting tegen difterie, tetanus en polio. Ook een inenting tegen hepatitis A wordt aangeraden. In bepaalde gebieden is het mogelijk om ook in aanraking te komen met buiktyfus, TBC en rabiës. Bent u van plan om dichtbij Haïti te komen? Denk dan ook aan een vaccinatie tegen malaria.

Afspraak maken

Een afspraak maken voor de nodige vaccinaties kan via de website van thuisvaccinaties. U kunt een afspraak maken bij uw thuis of op het werk wanneer u maar wilt. Zo weet u zeker dat u op tijd tijd kunt maken voor deze belangrijke intentingen.

Reacties zijn gesloten.