Uw BMW roetfilter verwijderen heeft veel voordelen

Een roetfilter. Deze is aanwezig in dieselauto’s en is gemaakt zodat er minder roetdeeltjes in de buitenlucht komen. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat er steeds kleinere gangetjes komen waar de roetdeeltjes uiteindelijk niet meer doorheen passen en zo worden opgevangen. Vervolgens wordt de temperatuur zo hoog in het filter dat de roetdeeltjes verbanden en verdwijnen. Dit is zeer goed voor het milieu, maar heeft ook zeker nadelen. Uw BMW roetfilter verwijderen is daarom niet een slecht idee.

De nadelen van een roetfilter

De kleine gangetjes in de roetfilter zorgen ervoor dat roetdeeltjes niet naar buiten kunnen. Dit is goed voor de buitenwereld, maar het filter zelf kan er kuren door krijgen. Ondanks dat de roetdeeltjes verbanden en verdwijnen, kan het filter verstopt raken. Dit kost u een nieuwe roetfilter of veel onderhoudskosten. Daarnaast kost het verhogen van de temperatuur in het filter extra brandstof, wat dus ook weer zorgt voor hogere kosten. Het is dus niet goed voor uw auto en ook zeker niet voor uw portemonnee.

Verwijderen

Ga naar Roetfilter Verwijderen en maar een afspraak om voor slechts maximaal 450 euro de roetfilter te laten verwijderen. Dit kost weinig tijd en zal helemaal geen schade in of op uw auto achterlaten. Kijk op de website voor informatie en contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.