Trouwzaal in Rotterdam bij Restaurant de Tuin

Gaat u binnenkort trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! Dat wordt ongetwijfeld een prachtige en bijzondere dag om nooit meer te vergeten! Restaurant de Tuin helpt u daar graag bij. Zij helpen u graag aan een trouwzaal in Rotterdam. Dit is een hele mooie locatie gelegen in de natuur en onder de rook van de altijd bruisende stad Rotterdam. Restaurant de Tuin heeft het Kralingse Bos als haar schitterende achtertuin. Ideaal om trouwfoto’s te maken dus! In elk seizoen is dit Bos mooi. In de zomer en lente geniet u van een heerlijke zon en mooie bloemen. In de herfst kleurt het bos oranje, geel en rood. In de winter hangt er een mystieke sfeer. Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel even verder ..┬á

De mogelijkheden bij deze firma

Bij Restaurant de Tuin zijn er verschillende mogelijkheden betreffende zalen. Zo zijn er verschillende zalen voor verschillende groepssamenstellingen. U kunt zo zelf kijken hoeveel mensen u graag wilt uitnodigen.

Een offerte aanvragen

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de website van Restaurant de Tuin. Wilt u graag een offerte? Dan kan u die hier ook aanvragen. Tevens kunt u ook altijd even langskomen om de sfeer te proeven!

Reacties zijn gesloten.