Transportfietsen voor dames en heren bestellen

Fietsen is heel erg goed voor ons, goed voor het milieu en het is goedkoop. Dat zijn drie hele belangrijke redenen en voordelen. Het is dus een heel goed idee om wat vaker de fiets te pakken in plaats van direct de auto te nemen. Heeft u nog geen fiets? Kies dan voor een 28 inch transportfiets voor dames van Transportfiets Online.

Over Transportfiets Online

Transportfiets Online is de online winkel gespecialiseerd in transportfietsen. Transportfietsen zijn fietsen met een rek voorop. De fietsen zijn heel erg stevig en door het rek zeker erg geschikt om tassen, boodschappen of andere bagage mee te dragen. U kunt alle transportfietsen bestellen via de website en veilig op internet betalen. U krijgt de fiets rijklaar thuis gestuurd binnen een aantal werkdagen. U betaalt hier geen verzendkosten voor. Dat is een groot voordeel en zo kunt u direct op de fiets stappen en genieten van de vele voordelen.

Meer weten?

Op de website vindt u alle informatie over de transportfietsen voor dames en heren en over hoe u deze kunt bestellen. Vragen of opmerkingen over een bestelling, een product of iets anders? Op de website vindt u verschillende contactgegevens zodat u contact op kunt nemen met de medewerkers.

Reacties zijn gesloten.