Restaurant de Tuin

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Rotterdam, maar heb je geen idee waar je moet zoeken? Dat is verder ook niet nodig, want bij Restaurant de Tuin ben je aan het juiste adres. Rotterdam staat bekend om haar rauwe en industriƫle karakter en dat komt in de omgeving en bij Restaurant de Tuin zeker terug. Maar door haar unieke locatie heeft zij nog veel meer te bieden. Zo is Restaurant de Tuin gelegen aan de Kralingse plas. Een uniek stukje natuur in Rotterdam en dat is waar je naar op zoek bent: een combinatie van al dat moois op jouw bruiloft.

Ruimtes

Bij Restaurant de Tuin zijn verschillende zalen te huur voor jouw bruiloft. Zo kun je kiezen voor kleine en intieme ruimtes, zoals de Achterkamer of de Voorkamer. Natuurlijk zijn er ook grotere zalen beschikbaar, zoals de Brasserie en de Serre. Voor de beschikbaarheid wordt het je aangeraden tijdig contact op te nemen.

Reserveren

Een ruimte reserveren kan natuurlijk, maar Restaurant de Tuin nodigt jou en je partner graag uit om de ruimtes eerst onder het genot van een kopje koffie te komen bezichtigen. Jouw bruiloft moet namelijk perfect zijn en Restaurant de Tuin wilt daar graag aan meehelpen.

Reacties zijn gesloten.