Renovatie vloeren

Op zoek naar een geweldige specialist in de omgeving van Utrecht die ervoor kan zorgen dat uw vloer weer helemaal in een perfecte conditie verkeert door middel van een geweldig onderhoud? Of bent u juist op zoek naar een specialist die ervoor kan zorgen dat u een compleet nieuwe houten vloer of parket krijgt aangelegd? Dan zit u bij de specialist Maerssens Vloerenhuys aan het juiste adres! Deze specialist is namelijk de enige echte specialist op het gebied van vloeren en kan ervoor zorgen dat u voorzien wordt van een compleet nieuwe vloer, of dat uw eigen vloer helemaal wordt onderhouden.

Renovatie van de vloer

Zelf hebben wij afgelopen jaar enorm lopen twijfelen om een compleet nieuwe vloer te nemen. Onze vloer zag er vervallen uit en vervolgens hebben wij een afspraak gemaakt met Maerssens Vloerenhuys die vervolgens bij ons thuis kwamen om de vloer te inspecteren. In plaats van dat zij ons een compleet nieuwe vloer verkochten, vertelde de specialist dat onze vloer in prima staat was en door middel van een onderhoud weer helemaal als nieuw eruit zal gaan zien.

Eerlijk advies

Wil ook u een eerlijk advies omtrent uw vloer? Surf dan direct naar de website of klik op de volgende link: parketvloer schuren!

Reacties zijn gesloten.