Recreatiepark boeken?

Als je vakantie wilt vieren in eigen land dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen in Limburg en je kunt hier van alles beleven. Er zijn genoeg faciliteiten op het park zelf, maar ook in de omgeving kun je veel doen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? We leggen het aan je uit!

Wat kun je allemaal doen?
Bij recreatiepark de Leistert hoef je je nooit te vervelen. Zo kun je hier een potje bowlen, tennissen en golfen. Ook kun je heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad. Houd je van vissen? Sla je hengel dan uit in de visvijver. Heb je kinderen? Dan zullen zij zich ook prima vermaken. Voor de kinderen is er een indoor speeltoestel en organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten. Hierdoor kun je het een camping in Limburg die kindvriendelijk is noemen.

Meer weten over dit recreatiepark?
Denk je ook dat recreatiepark de Leistert het geschikte park is waar jij komende vakantie wilt doorbrengen? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een goede impressie van wat je kunt verwachten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een boeking, want zo weet je zeker dat je op tijd bent en een mooie plek op het park hebt.

Reacties zijn gesloten.