Prachtige raamdecoratie met shutters

Bent u op zoek naar raamdecoratie en wilt u een keer iets anders dan gordijnen en dergelijke? Neem dan shutters. Shutters zijn een prachtige vorm van raamdecoratie. Shutters zijn lamellen, gemaakt van lindenhout. Bij Droomshutters bent u aan het juiste adres voor shutters.

Bij Droomshutters

Bij Droomshutters leveren ze shutters in verschillende maten. Er zijn drie gangbare maten: 47 mm, 63 mm en 89 mm. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. De shutters kunnen opengeklapt of opengeschoven worden en dit zorgt voor een maximale lichtinval. De shutters kunt u met de hand verstellen. De installateurs van Droomshutters komen bij u langs om de shutters op te meten en deze afspraak is geheel gratis. Op de shutters zit drie jaar garantie, dus u bent verzekerd van goede kwaliteit. Op de site van Droomshutters kunt u eenvoudig een prijsberekening maken voor de shutters. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent.

Meer informatie

Bij Droomshutters koopt u houten shutters voor een voordelige prijs en van zeer goede kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in de shutters van Droomshutters? Ga dan naar de site en bekijk het assortiment en de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Droomshutters of de informatie op de site bekijken.

 

Reacties zijn gesloten.