Penetrometer kunt u hier kopen

Wanneer u een bedrijf of organisatie heeft heeft u tot op bepaalde hoogte een verantwoordelijkheid tegenover uw gasten, klanten en werknemers. Zo moet datgene wat u verkoopt veilig zijn, maar moeten de werkomstandigheden ook veilig zijn. Dit zodat iedereen gezond blijft. Als u een bedrijf of organisatie in de voedsel industrie heeft betekent dit onder andere dat uw eten goed bereid moet zijn en dat uw keuken schoon is. U controleert dit met onder andere een penetrometer.

Waar koop ik het?

Bent u op zoek naar producten of systemen die u helpen bij het controleren van uw voedsel en uw keuken? Dan moet u bij Gullimex zijn. Dit bedrijf is onder andere gespecialiseerd in producten en systemen die het controleren van veiligheid, gezondheid en hygiene in en rondom uw keuken heel makkelijk maakt. U vindt hier bijvoorbeeld meters die uw frituurvet, de warmte en de hardheid controleren, maar ook systemen die meldingen plaatsen wanneer er teveel bacteri├źn aanwezig zijn. Heel erg handig en belangrijk dus.

Interesse?

Wilt u graag meters en systemen aanschaffen bij Gullimex zodat ook uw de werkomstandigheden en het eten gezond en veilig kan houden? Dan moet u naar de website gaan voor alle producten, informatie en de contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.