Packstore sociale werkplaats en verpakkingsbedrijf

Hoe langer u al buiten de arbeidsmarkt bent, hoe moeilijker het wordt om hier weer in te komen. Laat staan om u hier weer te gaan ontwikkelen. Uw ontwikkeling in de maatschappij zal ook niet bevorderd worden. Veel bedrijf willen u niet aannemen omdat ze alleen rekening houden met de winst en niet met de mens. Packstore sociale werkplaats is hier anders in. Zij houden rekening met de mens en willen dat u zich zo snel mogelijk weer thuis voelt op de arbeidsmarkt.

Werkwijze

Packstore is kortgezegd een verpakkingsbedrijf. Ze zijn gespecialisserd in co-packing, logistiek en fulfilment. Ze zorgen graag voor het hele pakket als het gaat om inpakken, ompakken, verpakken en opslaan van uw producten. Dit gebeurt allemaal in het modern ingerichte magazijn met een team van gemotiveerde medewerkers. Zij zullen erg hun best doen om stickers te plakken, producten in te pakken en displays op te zetten van goede kwaliteit. Dit gebeurt op een snelle en flexibele manier voor een lage prijs.

Contact opnemen

Wilt u informatie ontvangen over de diensten en de werkwijze van Packstore of wilt u meer weten over de sociale werkplaats? Kijk dan op de website van Packstore voor de contactgegevens. De medewerkers staan u graag te woord.

Reacties zijn gesloten.