Packstore: een sociale werkplaats in Eindhoven

Packstore is een bedrijf wat gespecialiseerd is in co-packing, logistiek en fulfilment. Het magazijn ligt in Ede. Dit is zeer centraal gelegen en modern ingericht. Al het personeel is gemotiveerd en werkt hard aan het juist uitvoeren van de logistieke diensten. Packstore werkt op een maatschappelijk verantwoorde manier, waardoor het gerekend mag worden als een sociale werkplaats in Eindhoven. U vindt bij Packstore alles onder één dak.

Alles onder één dak

Wat Packstore onderscheidt van allemaal andere aanbieders, is dat u voor inpak-, ompak-, verpak- en opslagwerkzaamheden onder één dak terecht kan. Voorheen moest u hier allemaal verschillende bedrijven voor vinden, zodat het volledige proces doorgegaan werd. Als u bij Packstore komt zal alles van de eerste tot de laatste stap geregeld worden. Daarom is het een fulfillment bedrijf. Het magazijn waar de spullen opgeslagen worden is zeer modern en onder handen van gemotiveerde en professionele werknemers. Waar nodig kunt u advies ontvangen. Dit scheelt u allemaal tijd, kosten en zullen er minderen fouten worden gemaakt.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Packstore en wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie en u kunt via de website contact opnemen voor vragen, opmerkingen en het maken van een afspraak.

Reacties zijn gesloten.