Op zoek naar gasverpakken?

Bent u op zoek naar het juiste apparatuur voor gasverpakken? Zoals een gasmenger of een offline gasanalyzer? Dan bent u bij Gullimex aan het juiste adres! Gullimex is marktleider in apparatuur voor gasverpakken. Voor iedere toepassing wordt het geschikte instrument ingezet. Of het nou gaat om een oplossing voor lekdetectie, restzuurstofanalyse of een online gasanalyse. De specialisten van Gullimex bieden u graag professioneel advies op maat. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.. 

Wat kunt u verwachten?

De specialisten van Gullimex staan iedere dag voor u klaar. Heeft u een vraag of probleem? Gullimex biedt u graag een perfecte oplossing. Zo kunt u altijd rekenen op deskundig advies op maat. Daarnaast kunt u makkelijk en snel online bestellen. Hierbij heeft u verschillende mogelijkheden tot afrekenen. Tot slot is Gullimex ISO gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de ISO 9001:2008 norm. Mede door het innoverend vermogen, deskundigheid en de klant- en servicegerichtheid van Gullimex hebben zij dit mooie certificaat mogen ontvangen. Iets om trots op te zijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over Gullimex haar werkwijze en diensten kunt u naar de website. Heeft u nog vragen en wilt u contact opnemen? Dat kan! Neem contact op per e-mail of per telefoon. De medewerkers van Gullimex helpen u graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.