Op zoek naar een vertaalbureau in de buurt van Utrecht?

Bent u op zoek naar een vertaalbureau in de buurt van Utrecht? Dan moet u bij vertaalbureau Tongo zijn. Tongo kan onder andere voor u contracten, algemene voorwaarden, nieuwsbrieven en websites vertalen. Tongo heeft een groot netwerk van freelance vertalers. Allemaal gespecialiseerd in een andere taal, zodat er voor elke taal een vertaler te vinden is. Met Tongo vertaalbureau weet u zeker dat u een foutloze vertaling terug krijgt en altijd op tijd!

Meer over Tongo

Tongo is een vertaalbureau met full-service. De expertise van het bedrijf ligt bij vertaling voor MKB. De service van vertaalbureau Tongo is de snelste die er is. Hoewel de teksten snel geschreven worden, is de kwaliteit erg goed. Dit allemaal voor een helder en laag tarief. Vanaf 11 cent per woord heeft u al een foutloze tekst in huis. U zal altijd in contact komen met de vertaling. Overleg en dergelijke gaan allemaal op een informele en persoonlijke manier. Als u niet tevreden bent zal de tekst aangepast worden of krijgt u uw geld terug.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in het laten vertalen van uw website, nieuwsbrief of algemene voorwaarden door Tongo vertaalbureau? Neem dan contact op met één van de freelance vertalers via de website. U krijgt heel snel een foutloze vertaling terug.

Reacties zijn gesloten.