Nederlandse producten bestellen vanuit het buitenland

Heeft u vrienden in het buitenland en willen die altijd al graag hagelslag en drop proberen? Dan moet u natuurlijk zo nu en dan even wat voor hun meenemen. Helaas kunt u niet teveel meenemen en gaat het vrij snel op. Voor deze vrienden in het buitenland is er nu een goede oplossing. Ze kunnen namelijk allerlei Nederlandse producten bestellen en thuis laten bezorgen. Dutch Expat Shop verkoopt en bezorgd typische Nederlandse producten over de hele wereld.

Over Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop is een online winkel die typische Nederlandse producten verkoopt. U kunt hierbij denken aan de drop en hagelslag die ik net noemde, maar ook hele andere dingen. In Nederland zijn er namelijk ook bepaalde inlegkruisjes en babyvoeding die u niet in het buitenland kunt vinden. Als u zelf langere tijd in het buitenland zit is het dus ook erg handig om gebruik te maken van deze website. Het ruime assortiment bestelt en betaalt u via de website en u krijgt voor lage verzendkosten de bestelling snel bezorgd waar u ook bent op de wereld.

Alle informatie

Alles over deze online winkel is te vinden op de website zelf. U vindt hier ook alle producten en natuurlijk de contactgegevens zodat u vragen kunt stellen of advies kunt ontvangen.

Reacties zijn gesloten.