Mediation om conflicten op te lossen

Bent u verwikkeld geraakt in een vervelend conflict en komt u er momenteel niet uit met de tegenpartij? Dan kan een mediator uitkomst bieden. Een mediator kan u en de tegenpartij begeleiden tijdens het traject om tot een oplossing te komen. Hierbij kiest de mediator geen partij. Het doel is om tot een oplossing te komen die voor beide partijen acceptabel is. Voor een mediation in Nijmegen kunt u terecht bij HG-nus Over het algemeen kent een mediator een aantal voordelen ten opzichte van een advocaat. Een van die voordelen is dat u door middel van mediation een hoop geld kunt besparen. 

Mogelijkheden

Mediation kan in verschillende situaties worden toegepast. Zo kunt u er onder andere voor kiezen om een mediator in te schakelen als u gaat scheiden. Maar ook in het geval van zakelijke conflicten kan het erg nuttig zijn om een mediator in te schakelen. Daarnaast kunt u een mediator ook inschakelen in het geval van een ruzie met uw buren of een conflict met een samenwerkingspartner.

Geïnteresseerd?

Klik hier als u geïnteresseerd bent en als u behoefte heeft aan mediation in Arnhem. Op de website vindt u tevens meer informatie over hoe mediation precies in zijn werk gaat.

 

 

Reacties zijn gesloten.