Leren om uw mening te geven

Hulp nodig bij het assertief worden en op deze manier het functioneren in uw persoonlijk leven en op uw werk verbeterd word? Neem dan contact op bij de assertiviteitstraining Den Haag van Wim Weerderburg. Assertief worden houd in dat u met anderen open over uw gedachten en gevoelens kunt praten en daarmee voor uzelf opkomt. Ook betekend het dat u leert wanneer u klachten heeft, deze onder woorden te brengen en hierbij uw gevoelens te tonen. Vind met behulp van Wim Werdenburg de balans tussen het rekening houden met belangen van andere en het bemoedigen van uw eigen belangen.

Profijt als uw assertief bent

Het feit dat u assertief bent brengt veel voordelen met zich mee. Bent u niet assertief dan zal de training van Wim Weerdenburg daar wel voor zorgen. Tijdens de trainingen leert u niet alleen op te leren opkomen voor uzelf en te weten en leren aangeven waar uw grenzen zijn, ook leert u uw communicatieve vaardigheden te versterken en leert u omgaan met conflicten.

Voor meer informatie over de assertiviteitstraining in Den Haag van W.H. Weerdeburg kunt u terecht op de website. Geïnteresseerd in assertiviteitstrainingen? Schrijf u dan snel in op de website. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen.

Reacties zijn gesloten.