Lekker en gezond leven met een slow juicer!

Vaker sporten, gezonder eten, meer genieten, klinkt je dat bekend in de oren? Veel mensen haken zo eind januari af met hun goede voornemens. Maar jij niet toch? Houd ze vast! En vooral: houd het leuk. Want op die manier houd je de goede voornemens ook echt vol. Gezonder eten kan je bijvoorbeeld nog leuker maken door de aankoop van een slow juicer.

Waarom  kiezen voor slow juicen?

In tegenstelling tot andere apparaten waarmee je sappen kan maken kan je bij de slowjuicer veel meer vitamines behouden. Doordat het fruit op een bepaalde manier wordt geperst blijven de vitamines meer in tact en zo wordt dus je sapje nog gezonder. Ben je niet zo van de sapjes?  Met deze slowjuicer kan je nog veel meer! Wat dacht je van een lekkere en gezonde saus voor over de pasta? Of bijvoorbeeld een saus voor bij de rijst. Met de slow juicer wordt het nóg gezonder!

En nu? Lekker juicen!

Bestel de slow juicer en ga thuis aan de slag. Laat je creativiteit de wijde loop gaan en maak de heerlijkste sapjes! Gezond leven was  nog nooit zo leuk (en lekker). Ga naar de website en zo weet je zeker dat jij straks in het bezit bent van de allergoedkoopste slow juicer.

Reacties zijn gesloten.