Kom tot rust op een camping aan het water

Zie jij het al voor je? Je wordt wakker en je kijkt naar buiten, daar zie je een prachtig meer onder de opkomende zon. Niets geeft je meer een vakantiegevoel dan dat! Goed nieuws. Dit is gewoon mogelijk Een camping aan het water geeft misschien wel het meest ultieme vakantiegevoel dat je kunt hebben. En je kunt de accommodatie zelfs uitzoeken.  Er zijn hier namelijk diverse opties aan de maar liefst drie verschillende recreatiemeren. Zet je je eigen camper of caravan op een prachtige plaats? Of kies je voor een luxe lake view lodge? Rustieke waterlodge meer iets voor jullie? Het is allemaal mogelijk! Zo zijn er maar liefst 90 accommodaties waaruit je kunt kiezen, ga daar maar even voor zitten!

 

Niet aan maar óp het water?

Waarom aan het water slapen, terwijl dit ook op het water kan? Ja, dit lees je goed. Bij Camping TerSpegelt zijn er lodges óp het water beschikbaar. Zo ben je nog nooit wakker geworden! Met een geheel eigen vlonder drijft u op het park en geniet u van het rustgevende uitzicht over het water en het park. Ontbijten met de voetjes in het water? Je hebt het voor het kiezen. Even tussen ons, je ligt natuurlijk op gewone bedden. Je nachtrust ga je dus zeker niet missen, want het ligt heerlijk. Naast slapen op het water is er volop mogelijkheid om te zwemmen, bijvoorbeeld in het overdekte SterrenStrand. Voor de echte waterratten ligt het grote blobkussen klaar. Voor wie liever droog blijft, kan gaan bandraften of lekker een hengeltje uitgooien. Of doe een spelletje Jeu de Boules, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de heuse outdoorcinema.

 

Neem vast een virtuele duik

U zocht een camping aan het water en die heeft u nu gevonden. Toch begrijpen wij het als u eerst een goede indruk wilt krijgen van de camping, voordat u boekt. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Camping TerSpegelt heeft trouwens ook een eigen magazine.

Reacties zijn gesloten.