Kerstborrel op unieke boot

Het is alweer bijna winter en de meeste bedrijven organiseren weer een unieke kerstborrel voor al hun medewerkers. Ons bedrijf heeft dit jaar een unieke kerstborrel weten te organiseren, gezien het feit dat wij dit jaar met het bedrijf gaan borrelen op een boot. Terwijl wij normaal de kerstborrel gewoon bij ons op het bedrijf houden, is het dit jaar eens een andere locatie die door onze medewerkers zal worden gebruikt voor de jaarlijkse kerstborrel. Allereerst zullen wij met alle medewerkers gaan vergaderen op het water om vervolgens op de boot te gaan borrelen en genieten van de borrel die in dienst staat van kerstmis.

Unieke locatie voor vergaderingen en borrels

De boot die u kunt huren voor bijvoorbeeld het vergaderen met uw collega’s of voor bijvoorbeeld een borrel van het werk is beschikbaar gesteld door de specialist genaamd Rederij Celjo. Deze specialist heeft ervoor gezorgd dat u gebruik kunt maken van een unieke locatie en deze locatie kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Dit kan verschillen van trouwerij tot vergadering.

Het opnemen van contact

Wilt u contact opnemen met de specialist Rederij Celjo? Surf dan direct naar de website van de specialist en bespreek alle mogelijkheden telefonisch of online met de specialist!

Reacties zijn gesloten.