Jullie onvergetelijke vakantie in Limburg

Kamperen in Limburg, dat is pas ultiem genieten! Waarom? Omdat deze omgeving zich uitstekend leent voor de perfecte gezinsvakantie, waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Denk aan de goed bereisbare afstand waar de natuur prachtig is en waar een bourgondische leefstijl direct opvalt. Kamperen primitief? Nee hoor. Tegenwoordig kun je volop luxe overnachting, bijvoorbeeld bij 5-sterren camping De Leistert.

 

Hoe overnachten jullie?

Een 5-sterren camping dus. Hier kiezen jullie zelf hoe je wilt overnachten. Luxe tent, knus chalet of een vakantieboerderij voor de hele familie. Kies precies de accommodatie die bij jullie ideale vakantie past. Welke accommodatie je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat ze van alle gemakken zijn voorzien. Heerlijk opgemaakte bedden, privé sanitair, een complete keuken en een geweldige veranda bijvoorbeeld.

 

Groot aanbod aan activiteiten

Op het park zelf kun je namelijk aan de slag met verschillende sporten. Neem nou tennis, volleybal en basketbal. Misschien ontdek je wel een nieuw talent in jezelf! Maak een competitie voor de hele vakantie en neem het tegen elkaar op. Bij slechter weer kunnen jullie ook zwemmen, namelijk in het overdekte subtropisch zwembad met heerlijke glijbanen. In de indoor speelhal gaan ze helemaal los op de klimtoestellen. Ga eens luxe dineren met het hele gezin in een van de restaurants. Wie liever zelf kookt, doe de boodschappen gewoon op de camping. Hier is een volwaardige supermarkt met ovenverse broodjes.

 

Vragen en aanvullende informatie

Natuurlijk hebben wij nog lang niet alle mogelijkheden in en om het park besproken, want er is nog veel meer te doen. Ben je benieuwd wat hier dan precies te beleven is? En wil je direct informatie over de mogelijkheden op deze camping? Bel dan met de receptionisten van het recreatiepark, zij helpen je graag verder.

 

Reacties zijn gesloten.