Het registeren van kilometers met TraQz

Het hebben van bedrijfswagens heeft veel voordelen. Uw personeel kan veel sneller bij partners en/of klanten komen en is dus bereikbaarder en mobieler. Daarnaast dient een bedrijfswagen als een stukje reclame, omdat uw logo en bedrijfsnaam op de auto gedrukt kunnen worden. Zo maakt u reclame terwijl u onderweg bent naar een klant. Het heeft echter ook nadelen, omdat er wel eens dingen mis kunnen gaan in het registeren van de kilometers.

De oplossing

Gelukkig is daar het bedrijf TraQz. TraQz wil het grote nadeel van bedrijfswagens laten verdwijnen, zodat er volop genoten kan worden van de bedrijfswagens. Er zijn verschillende systemen ontwikkeld die geplaatst kunnen worden in één of meerdere bedrijfswagens waardoor er precies te zien is waar de wagen zich op dit moment bevindt, waar de auto is geweest, hoe lang er is gereden en wanneer dit was. Er is dus heel veel overzicht over wat de route van de auto is, hoe lang de auto onderweg was en of de auto zuinig heeft gereden. Alles gaat automatisch en zonder fouten.

Interesse

Heeft u een bedrijf met bedrijfswagens en wilt u graag meer inzicht krijgen in de kilometers en route? Dan moet u hier klikken zodat u alles kunt lezen over de systemen en zodat u contact op kunt nemen voor het bestellen of het stellen van vragen.

Reacties zijn gesloten.