Het gratis factuurprogramma van Workspace

Bent u een (kleine) ondernemer of ZZP’er? Dan heeft u vast en zeker te maken met administratie. Of u nou wel of geen personeel in dienst heeft. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u offertes en facturen moet maken en versturen. Is dit het geval? Dan kunt u vast wel wat hulp gebruiken bij het maken van deze facturen. Dit kan met het gratis factuurprogramma van Workspace.

Over het factuurprogramma

Het factuurprogramma van Workspace werkt als volgt. U meldt zich aan bij Workspace en mag gebruik maken van de dingen die in uw pakket zitten. Hieronder valt bijvoorbeeld het maken van facturen. U kunt een basisdocument openen en deze aanpassen met de juiste tekst en cijfers en eventueel uw huisstijl. Als u dit gedaan heeft kunt u de factuur digitaal versturen naar de klant en de klant kan deze factuur betalen met iDeal. Geen papierwerk en geen lastige opzet om een factuur te maken dus!

Meer over Workspace

Workspace heeft naast het maken van facturen ook een offerte programma en ruimte voor urenregistratie, verslagen, rapporten en nog veel meer. Kijk op de website voor alle diensten en welk pakket het beste bij u past. Vragen of opmerkingen kunnen achter gelaten worden via de contactgegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.