Het belang van goede ogen

Het is enorm belangrijk om altijd direct in te grijpen wanneer dit nodig is. Dit weet ook onze buurman, omdat hij afgelopen maand iets heeft gedaan waar vooral de buurvrouw helemaal niet blij mee is. Onze buurman heeft namelijk al jarenlang een bril, maar deze is afgelopen maand kapot gegaan. Echter had hij een afspraak waar zijn vrouw hem naartoe zou brengen. Dit wilde hij echter niet en om deze reden heeft hij zelf de auto gepakt en is hij alleen naar de afspraak gereden.

Zag de fietser niet aankomen.

De buurman heeft zijn auto gepakt en is vervolgens gaan rijden naar zijn afspraak. Echter was dit niet bepaald slim te noemen, omdat al gauw zijn afspraak niet meer gehaald zou worden. Mijn buurman zag namelijk niet meer goed met zijn ogen en daarnaast was zijn bril dus ook nog eens kapot gegaan die maand ervoor. De beste man zag de fietser niet komen en reed vol tegen de fietser aan. De buurman heeft dus een groot probleem, aangezien de fietser van rechts kwam.

Voorkom problemen

Wilt u graag problemen voorkomen? Ga dan snel naar één van de opticiens in Zutphen (opticien Zutphen)! Bekijk hiervoor de website van Zutphen Bruist en bekijk welke opticien het dichts in de buurt zit!

Reacties zijn gesloten.