Heeft u een fietsenmaker in Hoofddorp nodig?

Heeft u een fietsenmaker in Hoofddorp nodig? Dan moet u bij VVR Parts zijn. Dit is een betrouwbare fietsenwinkel die alles voor u kan betekenen rondom fietsen en scooters. Dit is niet alleen het verkopen van fietsen en scooters, maar ook het repareren ervan, het doen van onderhoudsbeurten en het verkopen van losse onderdelen en accessoires voor de fietsen en scooters. Dit is zoals vele andere fietsenwinkels, maar deze fietsenwinkel is toch echt anders. Lees snel waarom.

De ophaalservice van VVR Parts

VVR Parts is een betrouwbare fietsenwinkel die u van alles kan bieden wat met scooters en fietsen te maken heeft. Zij bieden u een totaaloplossing voor een scherp tarief wat altijd all in one is. De fietsenwinkel is elke dag open van 8 uur in de ochtend tot wel 10 uur in de avond. Dit is een groot voordeel. Maar wat het grootste voordeel is en zich onderscheid van vele fietsenwinkels is dat VVR Parts een scooter of een fiets voor u kan ophalen en terugbrengen als u zelf niet in staat bent om de fiets bij de winkel te krijgen.

Afspraak maken

U kunt via de website een afspraak maken om de fiets of scooter op te laten halen en vervolgens de fiets of scooter te laten repareren.

Reacties zijn gesloten.