Goochelaar Jochem voor uitstekende entertainment

Organiseert u binnenkort een groot feest, een grote beurs of een ander groot evenement? Dan is het natuurlijk de bedoeling dat er naast het belangrijkste onderwerp van het evenement ook van alles anders te doen is. Ik heb het over bijvoorbeeld hapjes en drankjes of zelfs volledige maaltijden, muziek en ander entertainment. Zo hoeven uw gasten zich geen moment te vervelen en zullen ze een hele leuke avond hebben. Laat uw entertainment regelen door goochelaar Jochem.

Meer over goochelaar Jochem

Jochem Nooyen is een goochelaar die veel internationale en nationale prijzen heeft gewonnen. We kunnen daarom stellen dat hij echt een goede goochelaar is. Hij doet verschillende manieren van goochelen. Bijvoorbeeld als tafelgoochelaar of het doen van een grote show. Een tafelgoochelaar is iemand die door de zaal van gasten loopt en zo nu en dan bij een groepje een aantal kleine trucjes doet. Dit is heel gezellig en persoonlijk en zo komt iedereen oog in oog te staan met de magie.

Inhuren

Wilt u Jochem Nooyen als tafelgoochelaar inhuren? Of wilt u dat Jochem een volledige show voor u neerzet op de beurs of op het feest? Ga dan nu naar de website voor alle informatie en om direct in contact te komen.

Reacties zijn gesloten.