Goede youngtimer regeling

Zoekt u een passende yountimer verzekering? Dan bent u bij Elaska helemaal aan het juiste adres. Waarom? Wij leggen het u graag uit! Dit bedrijf heeft vrijwel alle speciale oldtimer en youngtimer verzekeringen beschikbaar voor u  als youngtimer of oldtimer bezitter. Hier kunt u premies vergelijken en ook afsluiten. Ook regelt Elaska eenvoudig voor u de overstap. U krijgt hier altijd veertien dagen na het afsluiten van de verzekering nog bedenktijd. Ook is de verzekering dagelijks opzeggen. Iedere verzekering voldoet aan de FEHAC eisen. U kunt de schadeafwikkeling regelen middels een specialist of doe het gewoon zelf.

Krijg korting

Wanneer u lid bent van de club krijgt u korting. Bent u een bestuurder jonger dan 24 jaar? Ook dan kunt u een youngtimer verzekering afsluiten. U kunt de verzekering ook afsluiten voor auto’s die vanwege fiscale redenen zakelijk gebruikt worden. En tot slot willen u vermelden dat u ook een verzekering kunt afsluiten voor auto’s vanaf 15 jaar en ouder.

Lees meer informatie online

Meer informatie vindt u op de website van Elaska. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met de firma. Zij helpen u van harte verder. U kunt op de website ook meer lezen over een youngtimer regeling.

Reacties zijn gesloten.