Glamping in Duitsland is een aanrader

Wilt u dit jaar op vakantie, maar wilt u eens iets anders doen dan normaal? Ik kan u aanraden om te gaan kamperen en wel in Duitsland. Dit klinkt niet heel luxe, maar dat kan het zeker wel zijn. Ik heb het niet over zomaar kamperen, ik heb het over glamping in Duitsland. Benieuwd wat dat is? Lees dan snel verder om alles te weten te komen.

Glamping

Glamping is een luxe camping. Safritop heeft verschillende luxe campings in Europa. Zo ook in Duitsland. Alle tenten op deze camping zijn zeer ruim en voorzien van alles wat u nodig heeft. Denk aan meubels, bedden, keuken, badkamer en meer. Zo heeft u alle luxe, zelfs als u in een tent slaapt. Andere bijzonderheden zijn de manier waar op camping is ingericht. Alles is namelijk in een avontuurlijke safari thema. Zo is het kamperen niet alleen luxe, maar ook avontuurlijk. Zeker een erg leuk idee om hier te komen overnachten.

Meer weten?

Alle informatie over Safritop, de campings en de tenten kunt u vinden op de website. U vindt hier ook foto’s. Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u direct een plekje in Europa boeken? Neem dan contact op via de website.

Reacties zijn gesloten.