Gaat u deze zomer ook naar Recreatiepark de Leistert?

Wanneer u kleine kinderen heeft en u wilt er samen lekker tussenuit deze zomer, dan wilt u natuurlijk op een zo kindvriendelijk mogelijke camping overnachten. Uw kinderen zijn uw kostbaarste bezit en daar moet voorzichtig mee omgegaan worden. Oók op vakantie! Neem daarom geen risico en boek een plaatsje op een kindvriendelijke camping in Limburg, bijvoorbeeld bij Recreatiepark de Leistert. Dit park is door de ANWB beoordeeld met vijf sterren en de titel ‘Best Camping’. Iets waar dit park heel erg trots op is. Komt u zelf met uw kinderen bekijken waarom ze deze prijzen gewonnen hebben? U bent van harte welkom! 

Vervelen is haast niet mogelijk!

U zal zich geen moment vervelend op dit park, dat is vrijwel onmogelijk! Zowel bij mooi weer is er genoeg leuks te doen maar ook bij slecht weer zijn er een heleboel goede activiteiten voor u en de kinderen verzorgd. Bijvoorbeeld door het recreatieteam. Ook in de omgeving van het park is er genoeg leuks én moois te beleven.

Wilt u en plekje boeken?

Wanneer u graag een plekje wil boeken op de camping, dan verwijzen wij u door naar Recreatiepark de Leistert. Hier kunt u ook alle faciliteiten bekijken en de leuke dingen die er in de omgeving te doen zijn.

Reacties zijn gesloten.