Fitnessen in Heerlen doet u bij Zumum!

Zoekt u een fitness in Heerlen? Eentje waarbij u onbeperkt kunt fitnessen? Dan bent u bij Zumum aan het juiste adres! Bij ons kunt u onbeperkt fitnessen voor maar €12,50! Of u nu virtuele groepslessen wil volgen of de fitnessapparaten in de sportschool wil uitproberen: alles zit in dit bedrag inbegrepen! Wij werken niet in een abonnementsvorm. U kunt uw fitnesstegoed maandelijks opwaarderen. Zo zit u nergens aan vast! Benieuwd naar meer? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Alle mogelijkheden bij Zumum!

Bij Zumum is er meer dan fitness alleen. Zo kunt u ook bij ons terecht voor de schoonheidsspecialiste, voor de nagelstyliste, voor de kapsalon, voor fysiotherapie en voor de zonnestudio. Zo kunt u na het sporten heérlijk ontspannen! Ook hierbij geldt dat u geen abonnementskosten betaald. U kunt uw fitnesstegoed eenvoudig extra opwaarderen. Wanneer u een upgrade van €7,50 per maand doet kunt u ook nog eens onbeperkt vrij zwemmen!

Alle informatie online

Voor meer informatie over Zumum kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder! U kunt uiteraard ook eens bij ons langskomen om naar de mogelijkheden te vragen. Onze medewerkers staan altijd klaar voor u!

 

Reacties zijn gesloten.