Factuur software Workspace

Als onderneming zijn wij sinds kort overgegaan op factuur software genaamd Workspace. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze onderneming een stuk gemakkelijker en sneller kan factureren en hierdoor besparen wij als onderneming enorm veel tijd. Workspace heeft ons bedrijf dan ook enorm goed gedaan en biedt bovendien enorm veel voordelen aan de gebruikers. Zo kunt u met Workspace een compleet eigen huisstijl creëren en zal de betaler van uw factuur direct zien van wie deze afkomstig is. Bovendien heeft Workspace naast dit nog enorm veel andere voordelen.

Het gemak van iDeal

De facturen die u online verstuurt kunnen door de klant geopend worden en direct afgerend worden door middel van iDeal. Hierdoor is de kans een stuk kleiner dat klanten vergeten om uw rekening te betalen, omdat zij direct bij het openen de kans krijgen om verlost te zijn van de factuur die u hen gestuurd heeft. Het heeft dus vele voordelen dat de klant direct met iDeal kan betalen en dit heeft dus zowel voor de klant, voor u als bedrijf enorm veel voordelen.

Profiteer direct

Wilt u direct profiteren van alles dat Workspace aan u kan bieden? Surf dan direct naar de website van de specialist of klik op de volgende link: gratis factuurprogramma.

Reacties zijn gesloten.