Er is een anonieme manier van condooms bestellen!

Condoooms kopen. Het is ontzettend verstandig om dit te doen en ze vervolgens ook te dragen. Dit om seksueel overdraagbare aandoeningen en ongewenste zwangerschappen te voorkomen. Ondanks dat dit heel belangrijk is, is het voor sommige mensen lastig om condooms te komen. Dit omdat ze zich schamen of omdat ze dit graag priv├ę willen houden. Gelukkig is het voor deze en alle andere mensen mogelijk om condooms online te kopen.

Meer over condooms online kopen

Discreet Condooms is de website waar jij moet zijn als je condooms wilt aanschaffen, maar niet wil dat het mogelijk is dat mensen hier achter komen. Naast condooms is het ook mogelijk om hier glijmiddel aan te schaffen. Het plaatsen van de bestelling gaat zoals bij elke andere webshop. Het verschil is echter dat er geen naam ingevoerd hoeft te worden bij de bestelling. Het adres is voldoende. Vervolgens wordt de bestelling bezorgd in een pakketje zonder reclame of tekst wat kan verklappen waar het pakketje vandaan komt. Jij bent zeker weten de enige persoon die weet dat jij condooms hebt besteld.

Meer weten?

Meer weten over deze discrete en anonieme manier van condooms bestellen? Ga dan naar de website voor alle informatie en neem direct een kijkje in het ruime assortiment.

Reacties zijn gesloten.