Effectiever werken met een kettingbaan

Wilt u sneller en kwalitatiever te werk gaan? Dat kan met kettingbanen! Wij vertellen u in deze blog er graag meer over. U bent dus op de juiste plek. Door middel van een kettingbaan  kunt u eenvoudig zware materialen van de ene naar de andere plek verplaatsen. Een kettingtransporteur transporteert probleemloos hoge gewichten. Dat komt door de robuuste constructies met industriële kettingen die grip bieden. Een ander voordeel van een kettingbaan is dat ze makkelijk in positie gebracht kunnen worden.

Een kettingbaan gebruiken

Kettingbanen zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, denk aan; gewoon staal en roestvrijs staal (RVS). Deze materialen gaan lang mee omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Dit is erg belangrijk voor een kettingbaan. Het is namelijk van groot belang dat dit wordt gedaan voor de voedselindustrie. Hier hebben zij te maken met bijvoorbeeld HACCP. Een van de dingen die bepalen welke kettingbaan voor u het meest geschikt is, is de ruimte waar de kettingbaan in komt te staan. Daarnaast zijn het product en de toepassing van belang voor het soort kettingbaan dat u moet kiezen. Voor iedereen is het weer anders. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaansegementen. Het maken van bochten is niet mogelijk, maar wel kan er voor gezorgd worden dat de kettingen op plaats van bestemming komen door ze haak op elkaar te plaatsen, de juiste richting in. Het is gemakkelijker om met een heftruck te werken, die neemt namelijk veel werk voor je over, waardoor het minder zwaar wordt.

Kettingbaan kopen bij ACB Transportbanden

Een kettingbaan maakt veel werkzaamheden veel gemakkelijker. Producten verplaatsen zich sneller en gemakkelijker. Dit is ook het geval wanneer u werkt in de automotive industrie, wanneer u werkt met halffabricaten, grondstoffen of wanneer u veel te maken heeft met pallets. Bekijk de diverse kettingbanen op de site van ACB Transportbanden. Hier kunt u tevens ook een eigen kettingbaan samenstellen. Ontvangt u liever persoonlijk advies? De specialisten van deze partij staan ook voor u klaar om u te helpen. Kijk dus op de website voor meer informatie of roep een specialist in om bij u mee te kijken.

Reacties zijn gesloten.