Een verwenweekend met een vriendin of collega

Wilt u binnenkort met een vriend(in), collega of familielid er tussenuit? Misschien omdat u al heel lang niet gesproken heeft of omdat u toe bent aan wat ontspanning? Ik kan u aanraden om naar een verwenweekend van Thermen Holiday te gaan. Hier kunt u volop genieten van baden, sauna’s en meer. Een beter weekend bestaat niet.

Meer over Thermen Holiday

Een verwenweekend van Thermen Holiday is een hele goede optie. U kunt de hele dag genieten van massages, hammam behandeling, (bubbel)baden, sauna’s, hapjes en drankjes. ‘S avonds overnacht u in een van de 4 sterren hotels. Dit zodat uw weekend helemaal compleet is en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het is ook mogelijk om een dag langs te komen. Ook dan geniet u van alles wat Thermen Holiday te bieden heeft, alleen gaat u ’s avonds weer naar huis. Thermen Holiday is van 10 uur in de ochtend tot11 uur in de avond open, bijna het hele jaar lang.

Alle informatie

Wilt u meer weten over Thermen Holiday? Zoals het adres, de contactgegevens, de openingstijden, de prijzen en informatie over de nationale saunabon? Alles is te vinden op de website of te vragen via de contactgegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.