Een mediator in Almere helpt

Mensen hebben vaak conflicten. Dit kan met een vriendin of broer zijn en dit is vaak snel opgelost. Het is helemaal niet raar om zo nu en dan een conflict te hebben. Dit maakt het echter niet minder vervelend, vooral niet als het conflict zo erg uit de hand loopt dat u er simpelweg niet meer samen uitkomt. Dit is het moment waarop de hulp van een mediator in Almere ingeschakeld moet worden.

Wat is een mediator?

Een mediator is een persoon die u gaat helpen bij het oplossen van het conflict. Dit betekent niet dat de mediator een oplossing gaat voorschotelen en dat u dit maar moet accepteren. Juist niet. Een mediator gaat het gesprek zo leiden dat u en uw partner samen tot een oplossing komen waar u beide tevreden mee bent. Zo blijft de relatie sterk, is er geen vijandigheid en is de werkwijze op een collegiale manier. De gesprekken zijn altijd vrijwillig, de prijs is altijd laag en de slagingskans is zeer hoog.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de hulp van een mediator? Ga dan naar de website om op zoek te gaan naar een mediator in de buurt. U heeft vrijwel altijd heel snel een afspraak. U kunt ook contact opnemen voor het stellen van vragen.

Reacties zijn gesloten.