Een Golden Retriever in huis nemen

Bent u van plan een hond in huis te nemen, maar weet u nog niet welk ras? Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren over het type ras en de zaken die er bij komen kijken wanneer u een huisdier in huis neemt. Zoekdierenarts.nl is een handige site waar u erg veel informatie over dieren kunt vinden. Zo kunt u op deze site op zoek naar een geschikte dierenarts, maar u kunt ook erg veel informatie vinden over onder andere: dierenproducten, verzekeringen, klachten bij dieren en hondenrassen. Één van de populairste hondenrassen in Nederland is de Golden Retriever, maar wat voor type hond is het?

De Golden Retriever

De Golden Retriever is een jachthond van oorsprong. Tegenwoordig vooral bekend als gezinshond. De Golden Retriever heeft veel sterke eigenschappen. Zo is de hond sociaal, intelligent en vriendelijk van aard. Daarnaast zijn ze met kinderen erg goed en zijn ze als blindengeleidehond ook zeer geschikt. De hond heeft een lange vacht en heeft veel aandacht en beweging nodig. De Golden Retriever wordt gemiddeld 12 jaar oud.

Informatie op de site

Bent u benieuwd of de Golden Retriever bij u en uw gezin past? Bekijk dan de informatie op de site van Zoekdierenarts.nl. Hier vindt u gelijk praktische tips over het nemen van een huisdier en veel andere informatie.

 

Reacties zijn gesloten.