Een dagje naar de hammam

Bent u toe aan een dagje ontspannen? Ga dan eens een dagje naar de hammam Den Haag. Bij Thermen Holiday kunt u heerlijke hammam behandelingen ondergaan. Na een dagje in de hammam voelt u zich als herboren en kunt u er weer tegenaan. Bij Thermen Holiday kunt u terecht voor vele massage en beautybehandelingen.

De mogelijkheden bij Thermen Holiday

Thermen Holiday is een wellness resort met veel mogelijkheden. Thermen Holiday biedt u zeven verschillende behandelingen in de hammam. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Hammam Supreme, Hammam Ritueel, Hammam Delight en meer. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor massagebehandelingen of beautybehandelingen. Tijdens de behandelingen in de hammam wordt uw lichaam helemaal gescrubt en op deze manier worden alle dode huidcellen verwijderd. U wordt daarna op een traditionele wijze ingezeept en u krijgt dan een lichaams- en voetmassage.

Reserveren en contact

Bent u toe aan een dagje in de hammam? Reserveer direct op de site van Thermen Holiday en geniet. Voor meer informatie gaat u naar de site of u  neemt contact op met Thermen Holiday en zij helpen u graag verder. Thermen Holiday ontvangt u graag en zorgt voor een welverdiend moment van ontspanning, luxe en verwennerij.

 

Reacties zijn gesloten.