Een bedrukte pen cadeau

Een mooi en apart cadeau wat niet veel mensen zullen verwachten maar wat toch uw waardering uitspreekt, een bedrukte pen! Pennen bedrukken is een specialiteit van de Pennenwinkel. Je kunt dit cadeau geven ter ere van bijvoorbeeld een bedankje of om uw bedrijf te promoten. Onze professionele drukkerij staat klaar om de door u gekozen pen(nen) te bedrukken. Naast bedrukken doet de Pennenwinkel ook aan graveren. Graveren is een geschenk met een meer luxueuze uitstraling. 

Een Parker pen bedrukken of graveren

Parker pennen zijn bij ons de meest populaire pennen. Deze pennen hebben een luxe rustige uitstraling. De pennen zijn beschikbaar in vulpennen, rollerbal pennen en balpennen. De pennen zijn in verschillende kleuren beschikbaar zoals blauw, parelmoer wit en zwart. De vulpennen van Parker zijn ook beschikbaar met gouden en zilveren details. Het bedrukken van de Parker pennen is afhankelijk van het materiaal. U kunt voor meerdere kleuren kiezen, een vol gekleurd logo of een pen bedrukken met fotofoil.

Pennen bedrukken en/of graveren

Meer informatie over het bedrukken of graveren van pennen, zoals een Parker pen graveren, kunt u terecht op de website. Hier kunt u ook terecht wanneer u nog vragen heeft. Wanneer u liever persoonlijk contact heeft kunt u telefonisch contact opnemen of een mail sturen.

Reacties zijn gesloten.