Echt houtvuur dankzij een eigen gashaard

Bij een gashaard denken veel mensen aan een haard met echt (blauw) gas. Dit is echter niet meer zoals gashaarden eruit zien. De gashaarden hebben een grote ontwikkeling doorgemaakt en zijn er voor diverse ruimtes en woningen. Houd je van een gezellig knisperend houtvuur? Ook dit kan gerealiseerd worden dankzij een mooie gashaard. Een voorbeeld van een type gashaard is de Faber Farum.

De voordelen van de Faber Farum bij u thuis!

Dit type haard is te koop bij de Haardenexpert. Het is ideaal als je op zoek bent naar een vrij staande haard, maar wel over een vrij kleine ruimte beschikt. Deze haarden kunnen hiervoor goed worden gebruikt. De haard is op gas, maar het vuur is nauwelijks van echt houtvuur te onderscheiden en daarom is het een populaire soort. De Faber Farum wordt door de Haardenexpert door heel Nederland geleverd én geïnstalleerd. Zou u de haard graag eens in het echt bewonderen? Neem dan een kijkje in de showroom.

Kom langs en bekijk de gashaarden

U kan bij de Haardenexpert ook terecht voor ander type gashaarden. Bekijk bijvoorbeeld de Dru Centro 100, een haard die wordt ingebouwd. Voor het gehele overzicht aan gashaarden kan u naar de website van de Haardenexpert.

Reacties zijn gesloten.