De vliegengordijnen van Deco Creations

In de zomer hebben wij vaak de deuren open. Dit om twee redenen. Ten eerste omdat we dan makkelijk van binnen naar buiten kunnen lopen, omdat we veel buiten zitten in het warme meer. Ten tweede omdat de frisse wind dan door huis waait en het binnen dan koel blijft. Dit betekent echter wel dat ongedierte zomaar naar binnen kan lopen wandelen. Gelukkig is dit te voorkomen met de vliegengordijnen van Deco Creations.

Speciaal gemaakt vliegengordijn

Als u op zoek bent naar een vliegengordijn dan moet u voor Deco Creations gaan. Vooral als u houdt van een uniek en persoonlijk vliegengordijn wat ook nog eens van zeer goede kwaliteit is. Bij Deco Creations is het mogelijk om een eigen foto, tekening of print op een vliegengordijn te laten drukken. Zo kunt u altijd genieten van uw favoriete foto en wordt het ongedierte ook nog eens buiten gehouden. Als u niet zo goed weet wat voor foto u zou moeten gebruiken is het ook mogelijk om voor reeds bedrukte vliegengordijnen aan te schaffen. Bijvoorbeeld met een dier, buddha of bloem erop.

Nu bestellen

Bestel nu via de website een vliegengordijn. U kunt het vliegengordijn kant en klaar laten bezorgen of als pakket. Zelf in elkaar zetten is niet lastig. Kijk op de website voor alle informatie.

Reacties zijn gesloten.