De slowjuicers van Greenis Europe

Bij Greenis Europe kunt u terecht voor de slowjuicer. Een slowjuicer perst groente en fruit maximaal waardoor er een grote hoeveelheid sap ontstaat. De slowjuicer perst het sap op een langzame manier waardoor de vitaminen en mineralen aanwezig blijven. Met de slowjuicer maakt u heerlijke en gezonde sappen, maar ook soepen, ijs, notenmelk en sauzen. De slowjuicer is een toevoeging aan uw keuken inventaris.

De voordelen van de slowjuicer

De slowjuicers van Greenis Europe zijn vervaardigt uit de Europese hoge kwaliteit standaard. Op het apparaat krijgt u 10 jaar garantie. Greenis Europe staat voor perfecte kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De slowjuicer heeft veel voordelen. Zo is het apparaat zeer geluidsarm, heeft het een automatisch doorvoersysteem, is het zelfreinigend en heeft het gebruiksgemak. In de slowjuicer kunt u alle soorten fruit en groente gooien, ook met hardere schil. Benieuwd naar de overige voordelen? Ga dan snel naar de site en bekijk ze.

Meer informatie en contact

Wilt u ook een slowjuicer kopen bij Greenis Europe? Ga naar de site en bestel direct. Op de site vindt u meer informatie over de slowjuicers, de voordelen en de vele mogelijkheden. Wilt u nog meer informatie? Neem dan contact op met Greenis en zij helpen u verder.

 

Reacties zijn gesloten.