De loodaccu’s van Rebatt

Auto’s, elektrisch gereedschap, mobiele telefoons, laptops, camera’s… deze producten moeten allemaal overleven met accu’s. Accu’s kunnen lang mee, omdat ze elke keer opnieuw opgeladen kunnen worden. Toch kan het zijn dat er iets gebeurt waardoor u een nieuwe moet kopen. Ze raken bijvoorbeeld kwijt of gaan kapot. Gelukkig kunt u bij Rebatt ontzettend veel verschillende accu’s, batterijen en opladers kopen voor het geval dat u een nieuwe nodig heeft. U vindt bijvoorbeeld de loodaccu’s in het assortiment.

Waarom loodaccu’s?

Loodaccu’s zijn de meest gebruikt accu’s voor in de auto. Daarnaast zijn ze ook voor onder andere elektrisch gereedschap en draagbare telefoon toestellen geschikt. Loodaccu’s hebben het grote voordeel dat ze voor zeer veel elektrische stroom kunnen zorgen. Andere voordelen zijn de eenvoudige samenstelling van de accu (alleen water, zwavelzuur en lood), het relatief hoege vermogen per massa eenheid, het gemakkelijk recuperen en de hoge spanning van ruim 2,0V per cel. Dit kunt u allemaal krijgen voor een relatief lage prijs. Bij Rebatt worden alleen producten van zeer goede kwaliteit verkocht.

Advies nodig?

Rebatt haar werknemers hebben veel kennis en ervaring en willen deze graag met u delen. Als u vragen heeft over een of meerdere producten kunt u deze daarom gerust stellen, zodat u met het juiste product thuis komt.

Reacties zijn gesloten.