Controles bij Tandzorg Capelle

Uw gebit af en toe laten controleren door een tandarts is belangrijk. Door regelmatige controles houdt u uw gebit gezond en bent u er snel bij als er een probleem ontstaat in uw gebit. Bent u op zoek naar een tandarts in de buurt van Capelle aan den IJssel om uw gebit zo af en toe te laten controleren? Bij Tandzorg Capelle bent u aan het juiste adres.

In de praktijk

Tandzorg Capelle is een professionele en moderne tandartspraktijk. In de prakrijk van Tandzorg Capelle richten ze zich op het tandheelkundig welzijn. U kunt hier terecht voor verschillende behandelingen en controles. Voorbeelden van behandelingen zijn implantaten, kunstgebitten, kronen en bruggen, cosmetische behandelingen, tandvleesbehandelingen en vullingen. In de praktijk staat een team van tandartsen, mondhygi├źnisten en tandartsassistenten voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. naast de gewone behandelingen en controles kunt u ook terecht voor chirurgische behandelingen. Deze behandelingen worden gedaan door een specialist in de praktijk. Voorbeelden van deze behandelingen zijn het trekken van een kies of verstandskies. U hoeft dan niet speciaal naar het ziekenhuis voor de behandeling.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar Tandzorg Capelle en op zoek naar een tandarts Krimpen aan den IJssel? Ga naar de site van Tandzorg Capelle voor meer informatie of neem contact op met de praktijk.

 

Reacties zijn gesloten.